102

Зоозахисники викрили чоловіка, який у власній квартирі знищував тварин

Вчора, 2 січня, поліцейські провели слідчі дії в квартирі раніше судимого жителя Шостки.

Правоохоронців викликали зоозахисники. Як розповіла волонтер Олена Шиман, вже давно вони підозрювали, що чоловік знущається над тваринами і їх вбиває. В окрузі почали зникати домашні кішки, під його будинком неодноразово бачили трупи кошенят.

За словами Олени Шиман, позавчора зникла вулична кішка, яку підгодовували місцеві жителі. 2 січня пропала ще одна тварина. Волонтери пішли додому до чоловіка, але двері він не відкрив. За дверима чувся слабкий писк. Була викликана поліція ….

Олена Шиман каже, що правоохоронці виявили в квартирі труп кішки і ще живу кішку. Тварину оглянув ветеринар, але, на жаль, зробити було вже нічого не можна …

Як повідомили у відділі поліції, за висновком ветеринарної служби, одну з тварин було, швидше за все, отруєно. Друга кішка виявилася дуже виснаженою.

Поліцейські знайшли в квартирі чоловіка наркотики.

За наявною інформацією, сьогодні шосткинець, якого запідозрили в жорстокому поводженні з тваринами, погрожував волонтеру. Жінка звернулася в поліцію … Чоловік раніше судимий, і зараз проходить по ряду кримінальних справ.

shostka.info

Коментувати