102

Зникла мати трьох дітей (розшук)

Працівники Шосткинського відділу поліції розшукують 30-річну жительку села Ковтунове Олену Лисюк. 31 липня жінка пішла з дому і до тепер її місцеперебування залишається невідомим.

В поліцію з заявою про зникнення своєї доньки звернулась 57-річна жителька села Ковтунове Шосткинського району. Заявниця розповіла, що її донька в ніч на перше серпня пішла з дому і не повернулась. На зв’язок вона з того дня не виходила, а її мобільний телефон вимкнений. Троє малолітніх дітей зниклої жінки наразі знаходяться під наглядом бабусі.
На вигляд розшукуваній 30-35 років, зростом 165-170 см,середньої статури. Має темне довге волосся до попереку та темні очі. На кісті лівої руки має татуювання у вигляді літери «Л».
Була вдягнена у чорний спортивний костюм з червоними квітами та білу майку. На ногах мала темно-сині шкарпетки, взута у рожеві кросівки.
Поліція звертається до всіх, кому відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Лисюк Олени Миколаївни, повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: м. Шостка, вул. Свободи, 67, або за телефонами (050) 327-91-48, (099) 266-00-69, або на цілодобову лінію служби «102».
Заздалегідь вдячні за допомогу!

Коментувати