102

Зловмисник викрав з тамбуру багатоповерхівки спортивний велосипед.

Про крадіжку спортивного велосипеду з під’їзду в поліцію повідомив 26-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що приїхав з роботи і, як завжди, залишив двоколісний у тамбурі біля своєї квартири. Через якийсь час він виявив його зникнення.
Провівши пошукові заходи, дільничні офіцери поліції знайшли крадія. Ним виявився 25-річний знайомий заявника, який мешкає у сусідньому будинку.
За словами чоловіка, того вечора він прийшов до власника двоколісного у гості, але побачивши у тамбурі велосипед, йти у квартиру передумав. Забрав транспорт і збирався його продати.
Наразі веломашину поліцейські вилучили у підозрюваного вдома. Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання зловмиснику визначить суд.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати