Без категорії

Зелений туризм у дії. З’явилася перша пропозиція відпочинку на лоні природи Шосткинщини (Фото)

Ось така приємна новина опублікована на сторінці Фейсбук Андрія Доценка : “Літо – це час оздоровлення та відпочинку на природі, і пора романтичних прогулянок під зоряним небом. Це купання та захоплююча рибалка, збирання грибів, ягід та інших дарів гостинного Поліського краю.
Запрошуємо вас насолодитися всіма перевагами зеленого туризму та відкрити для себе новий об’єкт відпочинку на території Шосткинської ОТГ – гостинну садибу «Полісяночка»!


Затишний, охайний будиночок розташований на березі річки Віть – стариці Десни. Поруч знаходиться піщаний пляж та мальовничі природні ландшафти, які подарують вам незабутні селфі. На узбережжі можна порибалити та насолодитися співом пташок.

Відпочинок у селі Остроушки запам’ятається вам не тільки буйством квітів та чаруючим ароматом соснового лісу, але й – доступною вартістю послуги, з індивідуальним підходом до кожного.

Гостям пропонується варіативна система проживання:
• Оренда будинку від 1 до 10 днів
• Можливість одночасного проживання 1,2 або 3 чоловік
• Приготування їжі хазяйкою – за домовленістю
Попереду найщедріший місяць літа – серпень! Не пропустіть «оксамитовий сезон» на берегах кришталево прозорої водойми, в оточенні духмяних пахощів лісу! Пропозиція буде цікавою як для родин з дітьми, так і для закоханих пар або одиноких романтиків!
Контактний телефон: +38 067 708 4651 Валентина Михайлівна”

Коментувати