102

За фактом ДТП, в якій постраждала людина, в поліції відкрили кримінальне провадження

Подія сталася учора в Шостці, на перехресті вулиць Свободи та Миру. В результаті зіткнення мотоцикла та легковика зазнав тілесних ушкоджень водій байка. Нині він перебуває під опікою лікарів. Поліцейські з’ясовують всі обставини дорожньо-транспортної аварії.

Повідомлення про ДТП на одній з центральних вулиць Шостки в поліцію надійшло від випадкового свідка. На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.
Як з’ясували правоохоронці, на перехресті вул. Свободи та Миру зіштовхнулись легковик «Honda» та мотоцикл «Musstang». В результаті аварії 41-річний водій мототранспорту отримав тілесні ушкодження і був доставлений до лікарні з тілесними ушкодженнями.


За словами 30-річного водія автомобіля, він рухався по головній дорозі. На перехресті його не пропустив мотоцикл, який в цей час виїздив з другорядної дороги.
За попередніми даними, обидва водії були тверезі.
Наразі поліцейські опитують свідків дорожньої аварії. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються причини та обставини автопригоди.
Правоохоронці констатують: з початком так званого «мотосезону» на автошляхах збільшилась кількість двоколісного транспорту: мотоциклів, скутерів, мопедів та велосипедів. Однак не всі водії цих транспортних засобів добре знають і беззаперечно дотримуються правил дорожнього руху, а це, у свою чергу, є причиною збільшення кількості дорожньо-транспортних аварій. Тому поліцейські закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними на дорозі, чітко дотримуватися правил дорожнього руху та проявляти взаємоповагу до інших водіїв та пішоходів.

Коментувати