Новини

З директора ДНДІХП Володимира Щербаня зняті всі підозри

Кримінальне провадження за підозрою Володимира Валентиновича Щербаня  у вчиненні правопорушень передбачених ч.4 ст.191 Кримінального кодексу закрито.Така інформація розміщена на сайті державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів.
Відповідну постанову надав Прокурор другого відділу управління Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Кимлик Роман Володимирович.

У постанові вказано, що достатніх доказів для звинувачення вказаних осіб у вчиненні правопорушення немає, тож справу за ч.4, ст.191 Кримінального Кодексу України (Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) закрили у зв’язку із відсутністю складу злочину.
Арешт, накладений на майно під час досудового розслідування, скасовано. Постанова також передбачає повернення майна, речей та документів, які були вилучені під час досудового розслідування.

Нагадаємо, що 27 серпня 2019 року в Державному науково-дослідному інституті хімічних продуктів, який входить до складу ДК «Укроборонпром», проходили обшуки. Їх здійснювали співробітники Державного бюро розслідувань. Директор інституту на той момент був у відпустці.

Коментувати