Новини колег

Як нардеп Молоток пов’язаний із Соціальним телебаченням Сумщини ?

Що пов’язує приватний телеканал «СТС» із народним депутатом від «Волі народу» Ігорем Молотком вирішили розібраться Sumy.today.

В ефірі телеканалу ЮА:СУМИ у передачі «Виборчій округ» журналістка Юлія Ярошенко, посилаючись на систему Youcontrol, заявила про опосередкований зв’язок нардепа Ігоря Молотка і телеканалу СТС. Правда, у чому саме полягає цей зв’язок журналістка не озвучила. Тому Sumy.Today вирішив дослідити це питання.

Відповідно до даних База даних і система аналітики Clarity Project, 14 січня цього року єдиним засновником ТОВ «Телекомпанія СТС» став Карабан Євген Петрович, доля у статутному капіталі телекомпанії якого збільшилась у два рази із 2,196 млн. грн до 4,392 мільйонів.

Згідно із реєстром Мінюсту пан Карабан зареєстрований у Києво-Святошинському районі, в селі Петропавлівська Борщагівка. У Фейсбук ми знайшли 33-річного Євгена Карабана,який зараз живе у Києві, але народився і навчався в Шостці.

Пошукова система Opendatabot видає інформацію, що Карабан Євген Петрович два місяці тому отримав свідоцтво адвоката у Раді адвокатів Київської області.

Відповідно до реєстру судових рішень, Євген Карабан у Київському окружному адміністративному суді представляв інтереси шосткинського ТОВ “ВІСТ ГРУП”, власником істотної участі засновника якого є ще один мешканець Петропавлівської Борщагівки Андрій Комар. Цей же Комар, за даними сайту «Посіпаки» був помічником нардепа 5 скликання Юрія Чмиря і помічником у двох скликаннях нардепа Ігоря Молотка.

До слова, саме у Андрія Комара обвинувачуваний у хабарництві суддя Господарського суду Сумської області Олександр Коваленко позичив 5 млн. грн для внесення застави.

Коментувати