Новини

Волонтери «Фармак» спільно з Благодійним фондом «Фармак» закупили необхідні меблі дитячій лікарні у м. Шостці

Педіатричному відділенні дитячої лікарні у м. Шостці були передані дитячі ліжка, матраци та постільну білизну за кошти, які були зібрані на традиційному зимовому дитячому благодійному ярмарку «Фармак»

Волонтери ПАТ «Фармак» регулярно проводять соціально спрямовані акції. Активна участь у благодійних ярмарках, організованих на території підприємства, дає змогу працівникам компанії проявити себе у взаємодопомозі та соціальній відповідальності.

Представники лікарні висловили вдячність фармаківцям та їх дітям, адже такі ліжка були необхідні для комфортного перебування пацієнтів у відділені.  «Коли ми побачили ліжка, які нам передала компанія «Фармак» ми були вражені, наскільки вони красиві та функціональні. Щоб психологічно адаптуватись у лікарні дітям потрібні «домашні умови». Тепер коли заходиш у палату, то відчуваєш затишок і комфорт. Ми дуже вдячні працівникам компанії, їх діткам за те, що відгукнулись на наше прохання!» – заначила Тетяна Гончар, головний лікар комунально-лікувального профілактичного закладу «Шосткинська дитяча лікарня».

Коментувати