102

Шосткинець на очах у пенсіонерки вкрав бідон

Спочатку чоловік на очах у пенсіонерки намагався викрасти з її двору бідон. Проте вона виявилась сміливою і спробувала відібрати своє майно. Нажаль, сили були не рівні, і тому вдалось втекти разом з вподобаним. Викликані поліцейські не тільки швидко викрили зловмисника, а й повернули власниці її річ.

На лінію «102» зателефонувала 74-річна жителька Шостки. Схвильована пенсіонерка розповіла, що щойно невідомий проник до її садиби та викрав металевий бідон. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як з’ясували правоохоронці, того дня жінка прийшла до свого нежилого будинку. Поки вона поралась у хаті, невідомий проник у двір та намагався винести металевий бідон. Все це вона побачила у вікно. Вибігши у двір, смілива пенсіонерка спробувала відібрати річ у зловмисника, проте сили виявились не рівні, і тому вдалось втекти разом з ємністю.

Протягом доби дільничні офіцери поліції встановили підозрюваного – ним виявився неодноразово судимий 32-річний житель Шостки. Бідон він встиг продати, а гроші витратив.

Поліцейські розшукали майно старенької, вилучили його та повернули власниці.

У поліції дії зловмисника кваліфікували за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати