102

В Шостці новий начальник сектору кримінальної поліції

Сьогодні особовому складу Шосткинського відділу поліції було представлено нового заступника – начальника сектору кримінальної поліції майора Валерія Буслова.

Він донедавна працював на посаді старшого оперуповноваженого відділу кримінальної розвідки Управління стратегічних розслідувань ГУНП області.

Нового заступника особовому складу Шосткинського відділу поліції представив т.в.о. начальник кримінальної поліції ГУНП області Валерій Строкач. Він охарактеризував Валерія Буслова як професіонала своєї справи та досвідченого офіцера, який має суттєвий стаж роботи в оперативних підрозділах поліції Сумської області.
Розпочинав свою поліцейську кар’єру Валерій з оперуповноваженого Глухівського відділу боротьби з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України в Сумській області. В подальшому всі 12 років працював виключно у оперативних підрозділах поліції Сумської області.
Валерій Буслов одружений, виховує двох дітей, має вищу освіту.
Начальник Шосткинського відділу поліції Сергій Забозлаєв наголосив, що робота сектору кримінальної поліції повинна бути організована максимально ефективно. Тож побажав новопризначеному заступнику зробити це на «відмінно».

Коментувати