101

В селі Івот горів сарай

18 травня о 00:42, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Антонівська в с. Івот, Шосткинського району. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі споруди. На місце події було направлено черговий караул 5 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Івот.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття сараю на площі до 8 кв. м, стіни на площі 16 кв. м та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на 2 поруч розташовані житлових будинки та ще одну господарчу споруду. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від природньої водойми, яка була розташована на відстані 1км від осередку пожежі.

О 01:21 загоряння локалізували, а о 02:20 – витративши на гасіння 8,5 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с.  Івот.

Коментувати