102, Новини

В с.м.т. Вороніж сталася ДТП за участю мотоцикліста (ФОТО)

Подія сталася у селищі Вороніж Шосткинського району. Перебуваючи за кермом мотоцикла, 41-річний чоловік не впорався з керуванням та допустив падіння. З тілесними ушкодженнями його доставили до лікарні.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у поліцію повідомили випадкові свідки. На вказане місце виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.
Правоохоронці з’ясували, що аварія сталася в центрі селища, на заокругленій ділянці дороги з відмінним покриттям. Рухаючись по проїзній частині, скоріш за все, мотоцикліст не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та впав.
Постраждалого чоловіка машиною «швидкої» доправили до лікарні, де нині ним опікуються медики.
За даним фактом у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Правоохоронці з’ясовують причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Правоохоронці звертаються до мотолюбителів з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Крім того, нагадують, що відповідно до ПДР по трасі (і в населених пунктах з «синіми» знаками) мотоцикл не може їхати швидше 80 км/год, а скутер – 60 км/год.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати