101

В результаті пожежі на вул. Ушакова постраждав чоловік

У Шостці по вул. Ушакова горів  житловий дерев’яний будинок 4х10 м. (покрівля металева, перекриття дерев’яне, опалення газове, освітлення електричне). На лінію “101” зателефонували сусіди о 1.28 ночі. Вогонь з будинку перекинувся на дві господарчі споруди розташовані поруч.

Внаслідок пожежі пошкоджено: житловий будинок по всій площі, покрівлю господарчої споруди №1 на площі до 10 м2, покрівлю господарчої споруди №2 на площі до 4 м2, особисті речі та майно.

Під час пожежі врятовано: дві господарчі споруди. Припустима причина – несправність побутового газового приладу. Пізніше АТ “Сумигаз”  повідомить, що пожежа сталась через втручання до системи газопостачання. За зазначеною адресою виїхала бригада аварійно-диспетчерської служби Сумигаз. У будинку, де сталась подія, зафіксовано самовільну заміну газового обладнання.

Збиток та сума врятованого майна встановлюються.

Внаслідок пожежі травмований чоловік  1992 р.н. Він отримав термічні опіки голови, тулуба, обох верхніх і нижніх кінцівок, ІІ ст., до 60 % площі поверхні тіла, госпіталізований до хірургічного відділення ШЦРЛ.

Коментувати