Новини

В районі продзвенів останній дзвоник для 1136 учнів

В 11 освітніх закладах району для 1136 учнів та 281 педагога останній дзвоник ознаменував завершення навчального року 2018-2019 років та зібрав шкільні родини для того аби підсумувати надбання та дати настанови на час канікул, а комусь і перед кроком у доросле життя.
З цієї нагоди відбулися урочисті лінійки участь в котрих взяли батьки, представники органів місцевого самоврядування та Шосткинської районної державної адміністрації.
Традиційно в ході святкувань відзначали «кращих з кращих», лунали теплі слова на адресу педагогічних колективів, випускників, їх цьогоріч в районі 59. Віктор Ждаміров, голова Шосткинської районної державної адміністрації, вітаючи Миронівський НВК зі святом, звернувся до останніх: «Маючи 15 років педагогічно досвіду, можу запевнити всіх учнів — ваші майбутні успіхи, працьовитість, ділове і творче завзяття стануть найкращою подякою вашим сьогоднішнім наставникам. У цей день ми віддаємо данину поваги педагогам. Завдяки вашій професійній майстерності відбувається становлення нового покоління громадян України, продуктивної та інтелектуальної сили нації. Вдячний за самовіддану працю і наполегливість, спасибі батькам за розуміння та підтримку, а дітворі – нехай канікули спонукають вас вчитися у новому навчальному році ще завзятіше!».


Варто зауважити, протягом року школярі району демонстрували високу якість знань. Так у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін участь взяли учні із 3 закладів загальної середньої освіти району, 17 переможців районного етапу олімпіад представляли наш район в обласному етапі і отримали 4 призових місця.

Також протягом минулого року на оновлення матеріально-технічної бази для реалізації освітньої реформи використано 2335,2 тис. гривень (навчальні дидактичні матеріали, меблі, обладнання на суму 1537,4 тис. гривень; мультимедійне обладнання – 797,8 тис. гривень). Загалом відремонтовано: підвальне приміщення Ковтунівського НВК (102,4 тис. грн); систему опалення Воронізького НВК (1193,8 тис. грн); встановлено вікна в Клишківському НВК (12,0 тис. грн); проведено поточний ремонт котельні Богданівського НВК (22,8 тис. грн); приміщення їдальні Чапліївського НВК (59,8 тис. грн) та вогнезахисна обробка даху (45,3 тис. грн); ремонт труби котельні Собицького НВК (17,8 тис. грн) та вогнезахисна обробка даху (30,8 тис. грн).
До початку нового навчального року планується проведення аналогічного обсягу робіт та додатково реалізувати два масштабні проекти з реконструкції покрівель в Богданівському НВК та Клишківському НВК на загальну суму понад 3 млн 100 тис. грн.

Шосткинська районна державна адміністрація 

Коментувати