Без категорії

Увага! У Шостці поліцейські розшукують безвісті зниклу Тамару Петрову (ФОТО)

Пенсіонерка першого травня пішла з дому і назад не повернулась, місцеперебування її залишається невідомим. Поліцейські вживають заходів щодо розшуку безвісті зниклої і розраховують на допомогу громадян.
Про зникнення 78-річної жительки Шостки в поліцію повідомила її донька. Жінка розповіла, що мати першого травня ввечері пішла з дому і назад не повернулась. Мобільного телефону у неї не має.
На вигляд розшукуваємій 80 років, зростом 160-165 см, повної статури. Має сиве коротке волосся та світлі очі. Зуби відсутні.
Серед особливих прикмет: має бородавку на носі, а на лобі з лівої сторони – шишку.
Пенсіонерка страждає на психічні захворювання та провали у пам’яті.
Була вдягнена у сіру в’язану безрукавку та чорні брюки. Взута у блакитні шльопанці.
Поліція встановлює місцезнаходження зниклої жінки, і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу: озирніться навколо, можливо, вказана пенсіонерка знаходиться десь поблизу вас, і потребує допомоги. Якщо комусь з громадян відоме її місцеперебування, чи її бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в розшуку жінки – повідомте про це до Шосткинського відділу поліції за адресою: м.Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефоном (050) 327-91-48, чи на цілодобову лінію служби «102».
Заздалегідь вдячні за допомогу!Шосткинський відділ поліції

Коментувати