102, Новини

УВАГА! Поліцейські Шостки розшукують ще одного безвісті зниклого заробітчанина (фото)

Чоловік 30 травня поїхав на заробітки до Києва та від 3 червня перестав виходити на зв’язок з рідними. Його місце перебування залишається невідомим. Поліція вживає всіх заходів щодо розшуку 55-річного Боженова Олександра Альбертовича, і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

Про безвісті зниклого батька поліцію повідомив син. Молодий чоловік розповів, що той 30 травня виїхав на заробітки до Києва, де працював вахтовою зміною на птахофермі, і додому не повернувся. Останнього разу він спілкувався з ним телефоном на початку червня, проте зараз його «мобільний» відключений. На розшук безвісті зниклого чоловіка був зорієнтований особовий Шосткинського відділу поліції. Відповідне орієнтування розіслане у всі відділи та відділення поліції України.
На вигляд розшукуваному 45-50 років, зріст близько 160-165 см, худорлявої статури. Має темне волосся та світлі очі. Особливих прикмет чоловік не має.
Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку БоженоваОлександра Альбертовича, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».
Будемо вдячні за допомогу!

Шосткинський відділ поліції

Коментувати