102

УВАГА! Поліцейські Шостки розшукують безвісті зниклого чоловіка (ФОТО)

Правоохоронці розшукують 38-річного жителя Шостки Путренка Андрія Юрійовича, який в середині лютого 2019 року пішов з дому і його місце перебування досі залишається невідомим. Поліція вживає всіх заходів, аби розшукати чоловіка, і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

В поліцію з заявою про зникнення свого 38-річного чоловіка звернулась його дружина. Жінка розповіла, що в середині лютого він пішов з дому і не повернувся. Раніше до поліції не зверталась, бо вважала, що він загостював у своїх товаришів, адже зловживав спиртними напоями.
За словами дружини безвісті зниклого, чоловік мав мобільний телефон, але зараз він відключений.
На вигляд розшукуваному 35-40 років, зрістом близько 175 см, худорлявої статури. Має русяве волосся та світлі очі. Ніс викривлений у правий бік.
З особливих прикмет має шрам близько 5 см у верхній лобній частині голови та татуювання у вигляді черепу на правому передпліччі.
На розшук зниклого громадянина був зорієнтований особовий склад Шосткинського відділу поліції. Правоохоронці закликають всіх громадян не бути байдужими: якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Путренка Андрія Юрійовича, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».
Будемо вдячні за допомогу!

  1. Тетяна

    Дякуєм всім за небайдужість!. Місце перебування безвісті зниклого чоловіка встановлено.

Коментувати