102

У Вовні розпиття оковитої закінчилось бійкою і смерттю

Подія сталася у селі Вовна Шосткинського району. Під час спільного вживання спиртних напоїв двоє товаришів побилися. Наступного дня один з них від отриманих травм помер, а інший наразі дає свої покази слідчим.
Про смерть свого 62-річного товариша у поліцію повідомив місцевий житель. Поліцейські виїхали за вказаною адресою та опитали жителів вулиці, а тіло небіжчика направили на експертне дослідження для встановлення причини смерті.
Як з’ясували спеціалісти, чоловіка за життя дуже побили. Відтак, сукупність отриманих травм і стала причиною його передчасної смерті.
Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, правоохоронці встановили перебіг подій, що призвели до трагічних наслідків.
З‘ясувалось, що напередодні загибелі потерпілий вживав удома спиртні напої у товаристві свого 61-річного односельця. Під час застілля чоловіки посварилися, а потім, і побилися. Залишивши товариша вдома, гість пішов – він ніяк не очікував, що той наступного дня помре.
У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Коментувати