Новини, Новини колег

У Шостці знову + 4 хворих на Covid-19. Що відомо про інфікованих ?

За минулу добу COVID-19 підтвердили у 38 мешканців Сумщини, четверо з них це жителі Шостки. Ще 20 людей захворіло у Сумах, 6 – у Сумському районі, в Охтирському і Роменському районах по дві особи, в Недригайлові – 2 в Тростянці і Тростянецькому районі по одній людині. ШосткаNews.City дізнавалась, що відомо про нові випадки захворювання.

Таким чином За інформацією Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України, за весь час пандемії коронавірусу на Сумщині захворіло 754 особи, померло 10 мешканців Сумщини, в тому числі одна жителька Шостки. Наразі одужало від Covid-19 435 осіб.
Серед нових випадків по Шостці коронавірусну інфекцію підтвердили у подружжя, яким по 49 років. Вони напередодні гостювали у Сумах і саме там заразились на Covid-19. Вони перебувають на самоізоляції під наглядом сімейного лікаря.
Ще двоє хворих перебувають в інфекційному відділенні з понеділка, за результатами аналізів у них теж підтвердилась коронавірусна інфекція. Це молодий чоловік 23 років та жінка 1964 року народження (56 років). Це особи, які нікуди не виїжджали й ніхто до них не приїжджав, що вкотре доводить – захворіти можна будь-де. Нині лікарі з’ясовують, джерело інфекції.
Пацієнтку інфекційного відділення зі Зноб-Новгорода у понеділок виписали. А у вівторок госпіталізували жінку, у якої раніше виявили хворобу і вона перебувала на амбулаторному лікуванні, але її стан погіршився. Це людина літнього віку, яка має супутні патології, тому лікарі вирішили її госпіталізувати.

Таким чином в інфекційному відділенні перебуває троє хворих і 11 осіб лікується амбулаторно. Всього нині у Шостці 14 хворих на Covid-19.

В Україні зафіксовано 1592 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд з кількості нових хворих за добу. Усього за добу одужало 530 пацієнтів.
3 серпня (станом на 9:00) в Україні 86 140 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1992 летальні, 46 216 пацієнтів одужало.

ШосткаNews.City

Коментувати