Спорт

У Шостці визначили кращу команду поліцейських з міні – футболу (фото)

На футбольному полі зустрілися чотири команди з числа співробітників поліції Шостки, Ямпіля та Середино-Буди. У нелегкій боротьбі титул переможця турніру Шосткинського відділу поліції отримала команда сектору превенції, набрав найбільшу кількість очок серед команд – учасниць.

У змаганнях з міні – футболу, який проходить вже третій рік поспіль у Шостці, прийняли участь чотири команди з числа співробітників Ямпільського відділення поліції, сектору превенції, збірної кримінального розшуку і слідчого відділення та Середино – Будського відділення поліції. Команди провели шість кругових зустрічей, демонструючи глядачам швидкість, спритність, вміння обходитись з м’ячем та командний дух.

За результатами змагань, перехідний кубок Шосткинського відділу поліції отримала команда сектору превенції, набрав сім очок у загальній кількості зустрічей. Друге місце зайняла збірна Середино – Будського відділення поліції, з рахунком у шість очок. Третю сходинку посіла команда з представників кримінального розшуку і слідчого відділення Шостки, виборовши чотири очки.

«У Шостці вже стало доброю традицією визначати щороку кращу команду полісменів з міні – футболу, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції.Цей рік не став виключенням, до того ж приєднались до змагань нові команди з Середино – Буди та Ямпіля. Боротьба видалась напружена, проте втретє, цей почесний титул виборола команда сектору превенції, котра продемонструвала глядачам чудову гру. Вітаємо їх з перемогою!».

Збережений титул найкращої команди відділу поліції не аби як тішить самолюбство самих переможців. Тож перехідний Кубок Шосткинського відділу поліції залишається у секторі превенції, а інші гравці сподіваються його завоювати наступного року.

Коментувати