102

У Шостці в ДТП постраждав 80-річний водій мопеда

Подія сталася учора вдень. На вул. Соборній зіштовхнулись мопед з автомобілем Ауді. В результаті аварії водій мототранспорту отримав синці та забої, а обом транспортним засобам завдано механічних ушкоджень.

Повідомлення про ДТП на одній з вулиць Шостки в поліцію надійшло від водія автомобіля, учасника дорожньої аварії. На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції. З’ясувалось, що на проїзній частині по вул. Соборній зіштовхнулись легковик Ауді та мопед. В результаті аварії синців та забоїв зазнав 80-річний водій мототранспорту. Правоохоронці встановили, що 42-річний водій легковика при розвороті виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мопедом. Відео з місця ДТП було викладено на сторінці Фейсбук у групі Шостка Авто.
За попередніми даними, обидва керманича були тверезі.
Наразі відносно водія легковика складено адміністративний протокол за ознаками ст. 124 КУпАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна». Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати