102, Новини, Фоторепортаж

У Шостці сталося ДТП, під час якого постраждали велосипедисти (фото)

В результаті наїзду автомобіля постраждали двоє велосипедистів, яких з тілесними ушкодженнями різної ступені важкості доправила до лікарні «швидка». Поліцейські встановлюють всі обставини скоєної дорожньо-транспортної події.

Подія сталася в Шостці, на виїзді з міста, близько сьомої години вечора. Легковик «CHERY Elara», за кермом якого перебувала 42-річна жінка, скоїв наїзд на велосипедистів, що рухалась у зустрічному напрямку. В результаті аварії постраждали обидва велосипедиста.
Молоді чоловіки, віком 23-х та 28-ми років, були каретою «швидкої допомоги» доправлені до лікарні. У старшого з низ медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, політравму, струс головного мозку, забій грудної клітини та відкритий перелом правого передпліччя. Молодший відбувся саднами нижніх кінцівок. 

Наразі всі учасники аварії дають пояснення слідчим. У них відібрані зразки біоматеріалу на визначення вмісту алкоголю в крові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Шосткинський відділ поліції

Коментувати