Новини

У Шостці поліцейські викрили нелегальну автозаправку (Фото)

Діяла заправна станція у господарському приміщенні, яке ймовірно належить одному з підприємств Шостки. Невідомо, до яких наслідків могло б призвести таке безвідповідальне порушення всіх необхідних у таких випадках норм безпеки, якби її вчасно не викрили працівники поліції та прокуратури.
В ході проведення оперативних заходів співробітники кримінального розшуку Шосткинського відділу поліції отримали інформацію, що на території одного з мікрорайонів Шостки функціонує нелегальна автозаправка. Поліцейські не стали зволікати та навідались за вказаною адресою з обшуком.
«В господарському приміщенні, яке ймовірно належить одному з шосткинських підприємств, знаходилась функціонуюча автозаправна колонка, а неподалік неї – шість ємностей з паливною речовиною, одна була підключена, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Будь-яких документів на функціонування автозаправки присутні в приміщенні громадяни нашим співробітникам не надали».
Правоохоронці вилучили достатню кількість речових доказів, аби довести існування і функціонування заправної станції.
В рамках відкритого кримінального провадження, за ознаками ч. 1 ст. 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюють власника автозаправки. Слідчі дії тривають.

Коментувати