102, Новини

У Шостці поліцейські викрили чергового любителя марихуани 

Під час виїзду на виклик, співробітники групи реагування патрульної поліції виявили у підпилого чоловіка понад 60 грамів коноплі. Наркотики вилучили, а відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження.
Отримавши виклик про спричинення місцевому жителю тілесного ушкодження, співробітники групи реагування патрульної поліції виїхали за вказаною адресою. Як з’ясувалося, у одній з квартир компанія чоловіків організувала застілля, під час якого, за словами самого постраждалого, стався нещасний випадок, і він отримав тілесні ушкодження.

Під час опитування поліцейськими присутніх гостей, з’ясувалося, що один з чоловіків має пакет з марихуаною, загальною масою понад 60 грамів.
За словами 37-річного власника пакуночка з забороненою речовиною, коноплі він виростив сам та зберігав для власного вжитку.
Вилучене було направлене на експертизу, яка підтвердила, що це наркотики.
Відносно чоловіка в поліції було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати