102

У Шостці полісмени повернули у родину 3-річного мандрівника (фото)

Про зникнення дитини в поліцію повідомила його 36-річна мати. Зі слів жінки вона залишила хлопчика на свою подругу, поки їздила на ринок. А коли повернулась, виявила його відсутність.

На пошук зниклої дитини були зорієнтовані всі наряди поліції, які в цей час працювали в місті. Вони об’їжджали вулиці, перевіряли дитячі та спортивні майданчики, опитували перехожих та підлітків, коли отримали повідомлення від вихователів дитсадочка – хлопчик знайшовся. Його помітили неподалік дитячого закладу працівники та забрали до садочка.

«Це вже вдруге малюк покидає самостійно домівку, – розповідає Наталія Гайтина, інспектор ювенальної превенції Шосткинського відділу поліції.Минулого разу його знайшли перехожі за кілька кілометрів від дому та викликали поліцію. Тоді нам довелося шукати його батьків, адже дитина майже не розмовляла та не могла назвати адресу мешкання. Як і цього разу, мати залишила хлопчика на своїх знайомих, а він втік».

За неналежне виховання батьківських обов’язків на матір дитини поліцейські склали адміністративний протокол та провели відповідну профілактичну бесіду. Сама ж жінка запевняє, що більше не залишить свого сина ані на хвилину.

Коментувати