Новини

У Шостці підбили підсумки конкурсу облаштування полиць по обміну книжок у школах

Щоб відновити зацікавленість до книжок, популяризувати читання, налагодити спілкування й перетворити світ на бібліотеку був оголошений конкурс молодіжних ініціатив “Book is life – молодіжний буккросинг на полицях шкільних бібліотек” у рамках проектів: Всеукраїнського – “Агенти змін” та регіонального – “Шостка — місто яке я люблю”. Протягом квітня місяця у шкільних бібліотеках учні 7-11 класів облаштовували полиці з обміну книжок, а 25 квітня відбувся захист шкільного буккросингу у трьох номінаціях: “Відомий і незнаний Пантелеймон Куліш (до 200-річчя видатного земляка)”, “Топ 10 молодіжних бестселерів” та “Сучасні українські письменники”. Нагадаємо, що буккросинг — це процес, при якому люди обмінюються книгами, і тим самим просувають культ читання. На думку членів Молодіжної дорадчої ради при міському голові, ця тема є однією із найцікавіших явищ сучасності. Учні ради сподіваються, що згодом наше місто стане одним з найкреативніших та найдружніших міст України! 
Журі конкурсу відмітило високий рівень та оригінальність представлених робіт. Відповідно до рішення журі визначені переможці, які отримали книжкові полиці для шкільного буккросингу. Вітаємо переможців конкурсу:
І місце – Гутянко Дарина, Харьков Микита, ШСШ І-ІІІ ступенів №1,
ІІ місце — Дорошенко Марія, ШНВК: СШ Ι-ΙΙ ступенів – ліцей,
ІІІ місце — Медвідь Катерина, Карпенко Марія, Сидоренко Анастасія, Уткіна Ксенія, Філоненко Каріна, Шосткинська гімназія.

Молодіжна дорадча рада при міському голові

 

Коментувати