102, Новини

У Шостці педагоги попередили крадіжку запчастин з дизельного генератору

Намагаючись знайти гроші на свої потреби, 18-річний юнак пошкодив дизельний генератор учбового закладу та викрав звідти мідну паливну трубку. Втім, довести задумане до кінця парубку завадив уважний педагог, який помітив дії зловмисника та викликав полісменів.

З заявою про пошкодження дизельного генератора та викрадення звідти мідних запчастини до поліції повідомив директор учбового закладу. Він розповів правоохоронцям, що його колега побачив. як один з учнів закладу намагався скоїти крадіжку запчастин з генератора. На місце виїхали співробітники поліції, які опитали уважного педагога та підозрюваного у скоєнні крадіжки.
Парубку 18 років, він житель Шостки. У своє виправдання він розповів, що викрадену запчастину хотів продати, а гроші витратити на свої потреби.
Наразі відносно юнака у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Крім кримінальної відповідальності за скоєне хлопцю доведеться відшкодовувати збитки по відновленню пошкодженого генератора.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати