102

У Шостці оперативники встановили чоловіка, який обібрав чужий будинок

Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник проник до чужого житла та викрав звідти електроінструменти на суму 13 000 гривень. Поліцейські швидко викрили злодія та притягли його до кримінальної відповідальності.

Про крадіжку в поліцію повідомив сам потерпілий. Він розповів, що за його відсутності вдома з помешкання зникли гумовий надувний човен, болгарки, електролобзик, дрель, паяльник, зварювальний апарат та інші електроінструменти на загальну суму тринадцять тисяч гривень.
Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що зловмисник віджав віконний склопакет і таким чином проник у приміщення.
«Вжитими оперативно-пошуковими заходами співробітники кримінального розшуку встановили підозрюваного, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 37 років, він місцевий, має кілька судимостей за скоєння майнових злочинів. Його знайшли та допитали».
Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що викрадене продав, а гроші використав на свої потреби.
Поліцейські знайшли та вилучили вдома у підозрюваного гумовий надувний човен, якого вже повернули власнику. Місцезнаходження інших викрадений речей встановлюється.
Відносно зловмисника в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Йому судом обрано запобіжний захід у вигляді «домашнього арешту».

Коментувати