102

У Шостці дільничний офіцер поліції викрив «телефонного» злодія

За повідомленням Шосткинського відділу поліції : “Три мобільних телефони викрав з квартири своєї знайомої неодноразово судимий 28-річний шосткинець. Поліцейські не тільки викрили зловмисника, а й повернули частину викраденого власниці.

Про крадіжку мобільних телефонів зі своєї квартири в поліцію повідомила 45-річна жителька Шостки. Заявниця припустила, що її брат, виходячи з дому, міг випадково не зачинити вхідні двері на замок, чим і скористався невідомий злодій.
Місцевий дільничний детально опитав сусідів та встановив, що до обікраденого помешкання приходив знайомий господині. Чоловіка розшукали та допитали. Той зізнався у скоєному.
За словами неодноразово судимого 28-річного підозрюваного, того дня він і справді приходив до заявниці у гості. Побачивши, що двері не замкнуті, а в помешканні нікого немає, вирішив скористатись моментом для вчинення крадіжки. Знайдені у квартирі мобільні він забрав з собою. В подальшому один з них продав, а гроші витратив на спиртне.
Наразі працівники Шосткинського відділу поліції вилучили у чоловіка два телефони та повернули їх власниці. Відносно зловмисника відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.”

Коментувати