Новини, Офіційно

У Шосткинському районі – другий випадок Covid-19. Що відомо про інфікованих?

Станом на 17 серпня у Шосткинському районі зафіксовано вже другий випадок коронавірусної інфекції. Перший підтвердився ще вчора. На апаратній нараді при міському голові Олександр Жук, директор центру первинної медико-санітарної допомоги повідомив, що один хворий з Маково, інший з селища Вороніж.

Про останнього відомо, що це молодий чоловік 28 років, який нині перебуває на самоізоляції. Головний лікар ЦРЛ Олег Штогрин розповів, що нині в інфекційному відділенні перебуває 5 хворих і 7 пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію. Також він проінформував, що спостерігається збільшення взятих аналізів, так лише сьогодні до Сумського обласного лабораторного центру було направлено 30 аналізів.

Керівник Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Людмила Кошик повідомила що на COVID-19 захворіло двоє безробітних. Людмила Прокопівна зазначила, що у випадку навіть підозри потрібно обов’язково зателефонувати до свого спеціаліста у Центр зайнятості: “Якщо ви стали контактною особою, лікар вам дасть довідку і до центру зайнятості звертатись не потрібно до кінця дії довідки”.

За минулу добу на Сумщині зафіксовано 37 нових випадки коронавірусної інфекції (Суми – 21, Сумський район – 2, Шосткинський район – 1, Романський р-он – 3, Недригайлів – 5, Недригайлівський район – 1, Кролевець – 1, Конотоп – 3). Всього за час пандемії захворіло 891 мешканець Сумщини, одужало – 464, два за останню добу в Охтирці.

ШосткаNews.City

Коментувати