Без категорії

У селі Чапліївка сталося смертельне ДТП (Фото+Відео)

Дорожня аварія сталася вчора увечері, у селі Чапліївка Шосткинського району. В наслідок зіткнення легковика з мотоциклом водій мотобайку отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Повідомлення про ДТП у поліцію надійшло від оператора спецлінії «103». На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.
Як з’ясували поліцейські, на автодорозі в центрі села не розминулись автомобіль «Нива» та мотоцикл «Спарк». В результаті зіткнення транспортних засобів 40-річний водій двоколісного отримав тілесні ушкодження та машиною «швидкої» був доставлений до Шосткинської лікарні. Нажаль, врятувати йому життя медикам не вдалось, він помер від отриманих травм.
Інший учасник ДТП, 57-річний водій легковика, дає пояснення слідчим. За попередніми даними, на момент аварії він перебував в стані алкогольного сп’яніння.
За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», в рамках якого з’ясовуються причини та обставини дорожньої аварії.
Правоохоронці закликають учасників дорожнього руху бути максимально обережними на дорозі, виявляти взаємоповагу один до одного та чітко дотримуватись Правил дорожнього руху.

Шосткинський відділ поліції

Відео опубліковано на Фейсбук Юра Лифиренко

 

Коментувати