102

У ДТП на вулиці Свободи постраждало двоє дітей

Поліцейські з’ясовують причини та обставини автопригоди, внаслідок якої постраждало двоє дітей

Подія сталася сьогодні ввечері по вулиці Свободи у Шостці. Намагаючись уникнути наїзду на 11-річного хлопця, який перебігав дорогу у невстановленому місці, водій легковика скерував своє авто в інший, припаркований, автомобіль. В цей час у ньому знаходилась 8-річна дівчинка. Обоє дітей отримали травми, і зараз ними опікуються лікарі.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими у поліцію надійшло від випадкових свідків. На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, 34-річний водій Шкоди намагався уникнути наїзду на хлопчика, який в цей час перебігав проїзну частину у невстановленому місці, і скерував своє авто у припаркований автомобіль.

Наїзду на дитину уникнути не вдалось, 11-річний підліток отримав травми та каретою швидкої допомоги був доставлений до лікарні. Крім того, у салоні автомобіля Форд, у який в’їхала Шкода, на момент аварії перебувала 8-річна дівчинка. Вона також отримала тілесні ушкодження, її на місті оглянули лікарі. За попередніми даними водій Шкоди був тверезий.

За даним фактом у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться подальша перевірка.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати