102, Новини

У 11-річної дівчинки в школі вкрали телефон

Одинадцятирічна дівчинка повернулася зі школи без свого гаджета, який зник при невідомих обставинах. Відтак, її мати змушена була звернутися до поліції з заявою про крадіжку.

Як пояснила сама дитина, мобільний весь час знаходився при ній у рюкзачку, і вона виявила його зникнення вже після закінчення учбового процесу, коли зібралася повертатися додому. 
Провівши ряд пошукових заходів, полісмени встановили підозрюваного у скоєнні крадіжки сотового терміналу. Ним виявився 14-річний учень цієї ж школи. Хлопець запевняє правоохоронців: телефон він, буцімто, знайшов, тож і вирішив продати свою «знахідку», аби отримати кишенькові гроші.
Наразі знайдений мобільний вилучений, і поліцейські вже повернули його маленькій власниці.
Правдивість слів підлітка полісмени перевіряють, проте за даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати