Новини

ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ ГОЛОВНОГО САМОПЛИВНОГО КАНАЛІЗАЦІЙНОГО КОЛЕКТОРУ ПО ВУЛ. ПУШКІНА

Треба зазначити, що на його реконструкцію міська влада з концентрувала всі сили та ресурс. Стартували роботи від Садового бульвару, зараз спеціалісти майже дійшли до вулиці Матросова. Як повідомив міський голова Микола Нога, реконструкцію одного з відрізків підземного колектору виконувала підрядна організація з обласного центру: «Приїхали (ред. – підрядна організація з м. Суми), зробили, причому швидко. Ця робота проводилась на глибині 6-ти метрів – це складні та небезпечні умови. Не зважаючи на це, люди проявили мужність, по коліна в грязних стоках кожного дня працювали для того, щоб ми з вами спокійно жили».

Керманич міста подякував всім, хто причетний до реконструкції головної підземної артерій міста, в тому числі і губернатору. «Я дякую губернатору Миколі Олексійовичу Клочку, адже за його особистим дорученням були виділені кошти на ремонт цього колектору і в минулому, і в цьому році. Будемо розраховувати, що обласна адміністрація і далі підтримає цю ініціативу, ми також знайдемо для цього додатковий ресурс, аби спеціалісти дійшли до вулиці Матросова та реконструювали колектор далі, по іншій вулиці, адже він і там знаходиться в аварійному стані», – сказав Микола Петрович.

Він також повідомив, що на очисних спорудах Шосткинського міського водоканалу розпочались роботи по встановленню нової системи подачі повітря в аеротенки. Вона має підвищити надійність роботи, та має на меті кардинально покращити економію енергоресурсів.

Анна Юхновець

Коментувати