102

Так хотілося випити ще, що змушений був вкрасти

Намагаючись роздобути гроші на спиртне, 41-річний чоловік викрав з будинку літніх односільчан мультиварку. Проте залишитись непокараним злодію не вдалося – його швидко викрив місцевий дільничний офіцер поліції.

Про крадіжку зі свого будинку кухонного пристрою в поліцію повідомила 68-річна жителька одного з сіл Шосткинського району. Пенсіонерка розповіла: невідомий злодій поцупив з веранди мультиварку, якою щоденно користується під час приготування їжі.
За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції.
На місці правоохоронці з’ясували, що напередодні крадіжки заявниці допомагали по господарству двоє місцевих чоловіків, з якими вона розрахувалася харчами та пляшкою горілки. Один з помічників надвечір прийшов знову та попросив добавки. Втім, пенсіонерка випроводила його з хати «з пустими руками». А на ранок помітила зникнення з веранди побутової техніки. Саме його заявниця запідозрила у крадіжці.
Місцевий дільничний офіцер поліції швидко розшукав 41-річного підозрюваного, і той зізнався у скоєному. За його словами, він ще вдень запримітив мультиварку. Коли ж господиня ввечері відправила його ні з чим, повернувся до будинку городами та викрав вподобану річ. Затим продав її знайомому за 100 гривень, а гроші витратив на спиртне, адже так хотілось випити ще.
Наразі правоохоронці вилучили викрадену мультиварку та повернули її власниці. Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі, але остаточне покарання йому визначить суд.

Коментувати