Новини

“Світанок” і “Мальви” приїхали на відпочинок в “Молоду гвардію”

“Усі ми діти твої, Україно” – VII тематична зміна в Українського дитячого центру “Молода гвардія” гостинно зустріла творчих дітей з Шостки.

В Цьому році право участі у ХІІІ Міжнародному конкурсі-фестивалі “Усі ми діти твої, Україно!” вибороли учасники народного хореографічного колективу «Світанок» (керівники Тетяна та Олег Демічі) а також вихованки зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко).


21 день (з 15 липня по 4 серпня 2019) наші діти проведуть у чарівному таборі «Молода гвардія», їх очікує швидка і бурхлива течія яскравих подій:
– тематичні дні: „Європейська Україна”, “Національна кухня”, “Співочі нації”, “Традиції народів України”, “Національна мода”, „Україна спортивна”;
– море пригод і розваг у День моря і Міжнародний день дружби – конкурси боді-арту, піщані арт-інсталяції, морські “Аква-перегони”, костюмована вечірка “Море, привіт!”
– святковий концерт учасників фіналу (19.07 о 19.30) та Велике дитяче свято „Ні – війні! Світу – мир!”, приурочене 28-річчю незалежності України за участю лауреатів ХIІI Міжнародного конкурсу-фестивалю „Усі ми діти твої, Україно!” (30.07 о 20.30).
– Дитячий Марш миру „Бажаю Україні миру! Бажаю Україні щастя!” (28.07), уроки мужності „Герої нашого часу”;
– написання листівок та виготовлення оберегів до воїнів ООС;
– діяльність мовної школи та школи медійної грамотності “Гармонія” – навчання діловому етикету і толерантності та дослідження нового правопису, міні-тренінги з протидії медіа-маніпуляціям та форсований фут-квест „МГ^2” (Медіа Грамотність у Молодій Гвардії);
– перегляд кінофільмів під відкритим небом, зустріч з акторами кінофільму, кінофест „Посміхайся! Ти в кадрі!”;
– заняття у спортивних секціях, аеробіка на березі моря. Сеанс одночасної гри та змагання з шахів «Кубок дружби”. Змагання з футболу і волейболу, флорболу і юніорболу, розваги у мотузковому парку і екстремальний спуск Zip-line;
– Арт-проекти, станційні ігри, вокальні шоу і караоке-конкурси, покази мод і вишиванкова хода, радіоефіри, дебатний турнір, багато друзів, моря і сонця.
А саме головне, участь, і сподіваємось – ПЕРЕМОГА, у ХІІІ Міжнародному конкурсі-фестивалі “Усі ми діти твої, Україно!”
До речі живуть наші діти на самому березі моря у відремонтованому корпусі табору «Зоряний», побажаємо нашим вихованцям “Посміхатися – позитивом заряджатися!”

 

Коментувати