102

Сусідство з правоохоронцями не врятувало від квартирних крадіїв

В Шостці обікрали сусідів представників поліції. Про це повідомив місцевий журналіст Владислав Павленко.За його словами, жертвами квартирних крадіїв у липні стали сусіди начальника карного розшуку Шостки, а також сусіди начальника Шосткинського відділу поліції. Інформацію підтвердила і начальник відділу комунікації ГУ Нацполіціі Сумщини Ельвіра Біганова.

За її словами,06 липня в поліцію з заявою про квартирну крадіжку звернувся 35-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів, що у відсутності його та членів родини вдома, невідомий проник до його житла та викрали звідти телевізор, гроші та ювелірні вироби.  Виїздом на місце слідчо-оперативної групи було встановлено, що зловмисники проникли до житла шляхом пошкодження замку на вхідних дверях.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «крадіжка», в рамках якого проводиться комплекс оперативно-пошукових заходів націлених на розшук та встановлення особи зловмисника.

27 липня в поліцію з заявою про квартирну крадіжку звернувся 56-річний житель Шостки. Заявник розповів, що у відсутності родини вдома, невідомий проник до житла та викрав звідти велику суму грошей, золоті ювелірні вироби.   Виїздом на місце слідчо-оперативної групи було встановлено, що зловмисники проникли до житла також шляхом пошкодження замку на вхідних дверях.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «крадіжка», в рамках якого також проводиться комплекс оперативно пошукових заходів націлених на розшук та встановлення особи зловмисника

Коментувати