Без категорії

Сумській журналістці, яка проводить розслідування, погрожували невідомі

Сьогодні 9 березня, головному редактору сайту Sumy.Today Олені  Адаменко зателефонували з незнайомого номеру і погрожували фізичною расправою.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у  Facebook.

Сьогодні о 7.38 ранку мені подзвонили на мобільний з номеру ‭+380 (68) 108 80 54‬ і сказали, що мені кінець і скоро за мною прийдуть. Сказали це російською із вставками нецензурної лайки. Одразу повідомила про це на лінію «102» і написала заяву про погрози до міськвідділу поліції. Після цього мені ще двічі дзвонили із цього ж номеру, і тричі з російського. Дізнавшись, що я звернулась до поліції, «угрожальщик» знову набрав мене – сказати, що він просто прихильник Шарія. Але ми ж з вами знаємо, хто стоїть за «шариками» Сумщини. Привіт Молотку і Чмирю. Сподіваюсь, поліція взмозі швидко знайти виконавця замовлення цих погроз.
Пи.Си. Михайло Курочкін, лексикон дзвонившого дуже схожий з твоїм. Сподіваюсь, ні ти, ні Соколови не мають до цього відношення.
І да, спригнути на те, що по голові мені дав якийсь прихильник Шарія не вийде.

Нагадаємо, Олена Адаменко  проводила журналістські розслідування у програмі UA.Суми “Під прицілом” і її героями були вже вище згадані народний депутат України Ігор Молоток та екс-губернатор Сумщини Юрій Чмирь.

https://youtu.be/4CKVULsIGM4

Коментувати