102, Новини, Новини колег

Скандал у дитячій лікарні. Заступниця директора заявила, що її побив очільник установи

Як повідомляє  Sumy.today, сьогодні, 16 грудня, до Шосткинської дитячої лікарні приїздила поліція. Її викликали, бо заступниця директора з економічних питань Тетяна Шлик заявила, що її побив виконуючий обов’язки директора Анатолій Тахтаров.

Правоохоронці розпочали перевірку.

Сама жінка наразі повідомила журналістці Sumy.Today, що коментувати інцидент не хоче, але сказала: “Він мене побив” і що завтра вона йде знімати побої.

Виконуючий обов’язки керівника лікарні Анатолій Тахтаров у телефонному коментарі Sumy.Today розповів, що, по-перше, він нікого не бив, а тільки намагався виставити заступницю з кабінету після того, як вона схопила з його столу заяву про звільнення і намагалася її порвати. По-друге, Анатолій Тахтаров пояснив, що весь конфлікт пов’язаний із інцидентом, який стався в лікарні ще 27 жовтня.

Тоді одна з відвідувачок лікарні викликала поліцію, бо, на її думку, головна лікарка медичного закладу Тетяна Гончар перебувала на робочому місці у нетверезому стані. За цим фактом поліція теж проводила перевірку, а очільниця дитячої лікарні Тетяна Гончар знаходиться у відпустці, у зв’язку з чим обов’язки керівника лікарні виконує Анатолій Тахтаров.

За його словами, минулої п’ятниці в лікарні провели зібрання колективу, на якому заступниця з економічних питань Тетяна Шлик заявила, що в разі звільнення Тетяни Гончар, працівники лікарні кілька місяців будуть сидіти без зарплати, бо переоформлення договорів з Національною службою здоров’я займає багато часу.

«Я в понеділок зв’язався з Національною службою здоров’я і з’ясував, що це неправда. Що у разі розпорядження міського голови про призначення виконуючого обов’язки директора лікарні, протягом двох днів виготовляється новий електронний підпис і укладається договір з НСЗУ, – розповів Анатолій Тахтаров. – У зв’язку з цим я викликав Тетяну Шлик до свого кабінету на бесіду. О 8:30 вона прийшла, ми кілька хвилин поговорили і Тетяна Яківна сказала, що звільняється. Вона написала заяву, я її підписав. Тетяна Яківна пішла з роботи, але близько 12-ї повернулася. Зайшла до мене в кабінет, побачила на столі свою заяву і без попередження схопила її, намагаючись порвати».

За словами Анатолія Тахтарова, Тетяна Шлик «лізла до нього руками», а він намагався її виставити зі свого кабінету. При цьому жінка зачепила кавоварку, розливши з неї воду, перечепилася за стілець і впала. Після чого почала кричати, що її начебто б’ють.

Яку оцінку цим подіям дадуть правоохоронці, поки невідомо, а ось результати перевірки за заявою про перебування головлікарки на роботі напідпитку, уже відомі. Як проінформував Sumy.Today начальник відділу комунікації обласної поліції Володимир Крупецьких, поліція прийняла рішення скласти адміністративний протокол на Тетяну Гончар за перебування на роботі у нетверезому стані. Однак прокол щодо цього ще не склали, бо на роботу пані Гончар не ходить через відпустку, і у Шостці за даними поліції її зараз немає.

 

Коментувати