102

Шосткинця підозрюють у пограбуваннях

Жертвою неодноразово судимого зловмисника стали перехожі на підпитку. Юнак ударом збивав їх з ніг та забирав барсетки з речами. Поліцейські вже довели причетність неодноразово судимого 19-річного жителя Шостки до скоєння двох таких пограбувань.
В першому випадку зловмисник підстеріг свою жертву в гаражному автокооперативі рано вранці. Він напав на 34-річного нетверезого шосткинця, який повертався додому, та забрав у нього сумку з мобільним телефоном, банківською карткою та особистими речами.
В другому випадку жертва сама познайомилась вночі з компанією молодиків. Вирішили випити «за знайомство». Двадцятитрирічний потерпілий купив спиртного і товариство рушило нібито до одного з них додому. Втім, як тільки новий приятель зайшов до під’їзду багатоповерхівки, на нього напав один з компанії. Вдарив по голові та забрав сумку з мобільним телефоном, грошима та особистими речами.
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.
Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати