Новини

ШОСТКИНСЬКОМУ ЛІСОВОМУ ГОСПОДАРСТВУ – 80!

В Шосткинському лісовому господарстві відбулися урочистості присвячені професійному святу працівників лісу, яке фахівці відзначатимуть 15 вересня. Цього року підприємство відзначає ще й власний солідний ювілей – 80 років з дня заснування.

Багато років Шосткинський лісгосп зостається найбільшим платником податків в районі, лише протягом цього року до бюджетів різних рівнів було перераховано понад 45 мільйонів гривень. Також підприємство забезпечує мешканців району робочими місцями, тут працює понад 230 осіб, дбає про примноження лісового фонду району.

Директор ДП «Шосткинський лісгосп» Микола Бут розповів: нині, Шосткинщина має досі найбільший відсоток заліснення території – понад 30%, тоді як в середньому в області він близько 17%. Щодня працівники підприємства доглядають 27 тисяч га зелених насаджень, охороняють від пожеж, браконьєрів та примножують зелене багатство. І попри те, що наразі у підприємств лісогосподарської галузі не прості часи Микола Бут вірить, що нові закони дозволять не лише стабільно працювати, а й розвиватись підприємству.

По матеріалам Шосткинської РДА

Коментувати