Новини

Шосткинський ЦНАП змінить адресу і осучасниться

Наш Центр надання адміністративних послуг Шосткинської міської ради увійшов у Програму «U-LEAD з Європою» з напрямку покращення якості надання адміністративних послуг для населення. Учасники даної Програми отримують допомогу на створення або модернізацію центрів надання адміністративних послуг у громадах. Головною умовою для участі у програмі є створення сучасних, комфортних умов для жителів, які звертаються до влади.
Впровадження Програми здійснюється у форматі чотирьох раундів:
Розробка Технічних завдань (ТЗ) по створенню та модернізації ЦНАП для кожної відібраної громади.
Фізична підтримка: меблі, офісне обладнання та техніка, програмне забезпечення, дизайн приміщення ЦНАП
Інституційна підтримка: створення інституційної структури ЦНАП, навчання персоналу, підвищення обізнаності та участі громадян; навчальні візити та обмін досвідом
Крім того, відібраним партнерам буде надана спеціальна підтримка, що включає електронну систему управління чергою та засоби для мобільного надання послуг (мобільні ЦНАП) у створених ОТГ.
Сьогодні розпочалися роботи по ремонту приміщення І поверху виконкому. Планується максимально розширити простір для прийому відвідувачів, за рахунок існуючих кабінетів, створити сучасну зону очікування та комфорті умови для всіх категорій населення.

Коментувати