102

Шосткинські поліцейські проводять профілактичний рейд по ринку

Під час профілактичного рейду по місцевому ринку, співробітники поліції роз’яснювали громадянам норми законодавства та розповідали про встановлені тимчасові обмеження під час карантину. В умовах загальнодержавного карантину, запровадженого в Україні, співробітники Шосткинського відділу поліції запланували ряд заходів, направлених на контроль за дотриманням суб’єктами господарювання та підприємцями карантинних обмежувальних заходів.

Правоохоронці вже провели роз’яснювальну роботу з продавцями місцевого ринку, рекомендуючи призупинити торгівлю до завершення карантину. Вони звертали увагу громадян, що ці вимушені тимчасові заходи направлені на запобігання поширенню коронавірусної інфекції та попередили про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину.


Крім цього, правоохоронці проводять подальшу роботу з порушниками чинного законодавства у сфері благоустрою міста. Зокрема, на продавців, чиї робочі місця розташовані у недозволеному для торгівлі місці, були складені адміністративні протоколи.
«Тиждень тому наші співробітники вже попереджали суб’єкти господарювання про незаконність їх торгівлі в таких місцях, – розповідає Сергій Коверсун, заступник начальника Шосткинського відділу поліції.Деякі з підприємців дослухались до рекомендацій, а інші – проігнорували. Тож останніх буде притягнуто до адміністративної відповідальності».
Правоохоронці і надалі будуть проводити подібні рейди. І в разі виявлення порушень законодавства, посадові особи або відповідальні за суб’єкти господарської діяльності будуть притягнуті до відповідальності.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати