102

Шосткинець варив самогон і зберігав маріхуану для власного вжитку

Близько 50 грамів сухої рослинної речовини, схожої на марихуану, самогон та брагу вилучили поліцейські з будинку шосткинської родини. Власники запевнили, що зберігали їх виключно для власних потреб.

Під час проведення комплексних профілактичних заходів дільничним офіцерам поліції стала відома інформація, що один з місцевих мешканців може зберігати вдома наркотики. Поліцейські не стали зволікати та навідались до будинку 31-річного чоловіка з санкціонованим обшуком.
Під час огляду помешкання, де проживає молодий чоловік зі своєю матір’ю-пенсіонеркою, правоохоронці знайшли та вилучили близько 50 грамів сухої рослинної речовини, схожої на канабіс, самогон та два 40-літрових бідони з брагою.


Наркотики поліцейські вилучили та направили на експертизу, а саморобну горілку і закваску знищили.


Як пояснили правоохоронцям власники будинку, марихуану та самогон зберігали виключного для власних потреб.
У поліції за фактом вилучення марихуани вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин». Відносно господині будинку дільничні офіцери поліції склали адміністративний протокол за ознаками ст. 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення», їй доведеться сплатити штраф.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати