102

Шосткинець постійно виносив з дому речі і здавав у ломбард

Посварившись з дружиною 30-річний чоловік викрав та відніс до ломбарду її мобільний телефон. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження та сподіваються, що цей досвід допоможе йому усвідомити всю ганебність свого вчинку.

Про крадіжку мобільного телефону в поліцію повідомила 35-річна мешканка Шостки. Жінка скаржилась на власного чоловіка, який після сварки викрав її гаджет. За її словами, це не перша його крадіжка з родини: в такий же спосіб з квартири зник телевізор та дитячий золотий ланцюжок з хрестиком.
Поліцейські встановили місцезнаходження 30-річного підозрюваного та доставили його до відділу поліції, де він зізнався у скоєному. За його словами, викрадений мобільний він здав у ломбард, а гроші витратив на спиртне.
Відносно чоловіка в поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Остаточне покарання йому визначить суд.
Втім, правоохоронці та члени родини самого чоловіка сподіваються, що він зробить належні висновки, і подібні ситуації не повторяться.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати