102

Шосткинець пограбував пенсіонерку біля під’їзду

Пів години знадобилось дільничним офіцерам поліції Шостки, аби розшукати та затримати 31-річного підозрюваного у пограбуванні. Зловмисник удень вирвав з рук 80-річної перехожої пакет з речами та втік. Втім, скористатися награбованим він не встиг, адже оперативність та знання дільниці обслуговування дозволила поліцейським швидко його вирахувати.
Про пограбування літньої жительки Шостки у поліцію повідомили випадкові свідки. За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські.
З’ясувалося, що 80-річна потерпіла саме виходила з під’їзду багатоповерхівки, коли на неї напав невідомий. Зловмисник вирвав з рук пенсіонерки пакет з особистими речами й грошима, та втік.
Опитавши місцевих мешканців, які бачили скоєння злочину з вікон своїх квартир, дільничні офіцери поліції швидко встановили особу нападника. Невдовзі його розшукали та затримали.
«Підозрюваному 31 рік, він місцевий, і вже має судимість за скоєння подібного злочинну, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – На час скоєння кримінального правопорушення зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Пакет з речами пограбованої жінки був з ним. Його поліцейські вилучили і найближчим часом повернуть потерпілій».
Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Коментувати