102

Шосткинець пограбував нового знайомого

Надмірне вживання алкоголю досить часто призводить до скоєння злочинів і правопорушень. Так сталося і у Шостці, де під час спільної пиятики один з місцевих жителів пограбував іншого.
За допомогою до поліції Шостки звернувся 42-річний місцевий житель. Він розповів, що кілька хвилин тому у нього забрали мобільний телефон.
Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що того ранку потерпілий вживав спиртне з випадковим знайомим на вулиці. Пізніше заявник запросив того додому. Проте у під’їзді зловмисник вихопив з кишені заявника гаджет і втік.
«За прикметами, які надав потерпілий, наші співробітники швидко встановили підозрюваного, – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.Ним виявився раніше судимий 30-річний шосткинець».
Своєї причетності до скоєного злочину чоловік не заперечував та пояснив, що в такий спосіб хотів підзаробити.
За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання у вигляді штрафу від 2 000 до 4 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Коментувати