102

Шосткинець із ветаптеки викрав машинку для стрижки тварин

У Шостці зловмисник викрав з ветеринарної аптеки калькулятор та машинку для стрижки тварин. Проте залишитись не поміченим йому не вдалось, чоловіка встановили поліцейські за допомогою відеокамер встановлених у торгівельній точці.
Про крадіжки машинки для стрижки тварин та калькулятора з ветеринарної аптеки в поліцію повідомив власник. Він розповів, що невідомий скористався великим скупченням відвідувачів і непомітно викрав речі. Виявили вони про крадіжку лише згодом, під час перегляду відео з камер відео-спостереження.
Правоохоронці, які прибули за викликом впізнали на записі неодноразово судимого за крадіжки 42-річного місцевого мешканця. Його розшукали та допитали.
Підозрюваний не заперечував своєї вини та розповів, що викрадені речі встиг продати, а гроші використав на власні потреби.
Наразі відносно чоловіка в поліції відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.
До речі, з початку року лише завдяки камерам відеонагляду місцевим поліцейським вдалося розкрити понад 40 таких злочинів.

Коментувати