102

Шосткинець і киянин влаштували аварію в Кролевці

В результаті зіткнення легковика та вантажівки у місті Кролевець постраждало двоє людей. Травмованих доправили до лікарні, а поліція з’ясовує всі обставини автомобільної аварії.

Вчора вдень у Кролевці, 38-річний мешканець Шостки, керуючи автомобілем «Део Ланос», не надав перевагу у русі та допустив зіткнення з автомобілем «ДАФ», яким управляв 52-річний водій з Києва. В результаті аварії водій «Ланоса» та його пасажирка отримали серйозні травми та були госпіталізовані до Кролевецької центральної районної лікарні.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України та розпочала досудове слідство.
Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож керуючи транспортними засобами, будьте передбачливі, враховуйте стан дорожнього покриття, погодні умови, час доби та освітлення, та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати