Новини

Шлях від центру зайнятості до власниці кав’ярні подолала мешканка Шостки

Шосткинська міськрайонна філія Сумського обласного центру зайнятості  на своїй сторінці у Фейсбук розповідає мотивуючі історії шосткинців, які не побоялись розпочати власну справу.  Ця історія про власницю кав’ярні, яка є справжньою окрасою нашого міста.

Коли людина залишається без роботи, вона звертається по допомогу до Державної служби зайнятості, однією із послуг якої є надання допомоги у відкритті власної справи. Не кожен готовий взяти на себе відповідальність за своє професійне майбутнє, але є люди, які наважуються зробити рішучий крок і розбудовувати власний бізнес.
Свого часу Ольга Єрохова звернулась до Шосткинського міськрайонного центру зайнятості, де їй запропонували допомогу у відкритті власної справи. Скориставшись такою нагодою, Ольга Миколаївна вирішила започаткувати кавовий бізнес.

Починала вона з декількох кавових апаратів, потім орендувала невеликий відділ у магазині, а тепер Ольга Єрохова – власниця єдиної у місті кав’ярні – Клубу «Черный кофе». Вона не просто створила маленький острівець затишку, де завжди панує аромат справжньої кави, а ще й підтримує талановитих шосткинців, розміщуючи у залі їхні роботи.
Співпраця з Державною службою зайнятості не обмежилась лише одноразовою допомогою на відкриття власної справи. Фахівці нашого центру зайнятості підібрали спеціалістів для роботи у кав’ярні. Тож зараз Ольга Миколаївна – успішна бізнес-леді, яка створила робочі місця і планує розширяти свій бізнес.

Коментувати